Kövesse Facebook oldalunkat!

Kijev nácimentesítése és Ukrajna demilitarizálásának megkezdése egy lépést jelent az ukrajnai orosz hadművelet befejezése felé – mondta Vaszilij Nebenzja, az Orosz Föderáció ENSZ melletti állandó képviselője.

Amint az ukrán hatóságok együttműködésükről biztosítanak bennünket az ország demilitarizálásával kapcsolatban, illetve a náci eszméket valló személyek hatalomból való eltávolításában, az egy lépés lesz a hadműveletek vége felé.

– mondta Nebenzja egy sajtótájékoztatón.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...