Kövesse Facebook oldalunkat!

Két körözött embert fogtak el az 1-es villamos vonalán intézkedő rendőrök – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-t.

Az utasok biztonságáért rendszeres ellenőrzést tart a közösségi közlekedési eszközökön és környezetükben a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a BKK – közölték.

Ezúttal nem volt szükség intézkedésre a járaton, az egyik megállóban ugyanakkor a rendőrök egy emberre köztisztasági szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki – írták.

A villamosvonal közelében két körözött embert fogtak el, egyet szeméremsértő viselkedés, egyet pedig koldulás szabálysértése miatt előállítottak.

Egy ember ellen szabálysértési feljelentést tettek, mert közterületen alkoholt fogyasztott, ezen kívül kilenc esetben alkalmaztak helyszíni bírságot szabálytalan gyalogosok ellen, valamint közterületi alkoholfogyasztás és köztisztasági szabálysértés miatt a múlt heti akcióban – tették hozzá.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...