Kövesse Facebook oldalunkat!

A K&H Bank kiemelkedő, 75,0 milliárd forint adózás utáni nyereséget ért el 2021-ben, 78 százalékkal többet az egy évvel korábbinál – közölte Guy Libot, a csoport vezérigazgatója online sajtótájékoztatón szerdán. A K&H Biztosító ugyancsak szép eredmnyekt ért el.

Nik Vincke, a K&H Biztosító vezérigazgatója elmondta, hogy a biztosító nettó nyeresége elérte a 6,7 milliárd forintot.

  • A nem-élet üzletág 51,6 milliárd forint díjbevételt könyvelhetett el a casco, a lakás- és a kkv biztosítások dinamikus növekedésének köszönhetően, ami ellensúlyozta a KGFB-állomány enyhe csökkenését.
  • Az életbiztosítási üzletág erős üzleti teljesítményt nyújtott, és a rendszeres díjas, biztosítási egységhez kötött (unit-linked) termékeknél 25 százalékos, míg a rendszeres díjas, kockázati életbiztosítási termékeknél 11 százalékos volt a bővülés.

A K&H csoport országosan közel 3700 munkatársat foglalkoztat, 198 lakossági ügyfélpontot működtet, és csoportszinten mintegy 1,5 millió ügyfélnek kínál pénzügyi szolgáltatásokat.

Nyitókép: Biztosító Magazin / Kocsis Ferenc Árpád – A fotók másolása tilos!

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...