Kövesse Facebook oldalunkat!

Két ember meghalt egy soproni tűzben, amely egy elhagyatott raktárban keletkezett péntek hajnalban – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Mukics Dániel közleményében azt írta, egy polgárőr jelentette háromnegyed egykor, hogy füstöl egy elhagyatott háromszáz négyzetméteres raktárépület Sopronban, a Győri úton.

Tizenkét tűzoltó négy járművel néhány perc alatt a helyszínre érkezett, ahol régi bútorok, könyvek, lomok égtek ötven négyzetméteren. Tűzoltás közben két embert hoztak ki az épületből, de már nem lehetett rajtuk segíteni. A tűzoltók hajnali negyed kettőre oltották el a lángokat – közölte Mukics Dániel.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...