Kövesse Facebook oldalunkat!

Általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, inkább csak a nyugati tájakon lehet szakadozottabb a felhőtakaró. Számottevő csapadék estig nem valószínű, majd gyenge vegyes halmazállapotú az északkeleti, keleti megyékben fordulhat elő, hó az északkeleti határ közelében hullhat.

Vasárnap a nyugati, délnyugati megyékben kevés felhő, sok napsütés valószínű, másutt többnyire erősen felhős vagy borult marad az ég. Napközben néhol gyenge eső előfordulhat, estétől északon és keleten lehet helyenként eső, zápor, északkeleten havas eső, havazás kezdődhet. Átmeneti mérséklődés után éjfél környékétől ismét egyre nagyobb területen (főleg a Győr-Szeged szélcsatornában) megerősödik, vasárnap főként az Észak-Dunántúlon és a hegyekben viharossá is fokozódik az északnyugati szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, de a kevésbé felhős, szélcsendes részeken több fokkal hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap többnyire 5 és 10 fok között várható, de a szélvédett északkeleti tájakon mindössze 3, 5 fok valószínű.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...