Kövesse Facebook oldalunkat!

Péntek este az északkeleti megyékben néhol gyenge eső, havas eső, havazás előfordulhat. A rétegfelhőzet gyorsan terjeszkedik, éjszaka országszerte beborul az ég, helyenként köd képződik.

Szombaton általában erősen felhős vagy borult marad az ég, de helyenként kisebb szakadozások előfordulhatnak. Késő délelőttől főként a déli megyékben valószínű eső, a Dél-Dunántúlon akár havas eső, havazás is lehetséges. Szombaton az északi, északkeleti szél egyre nagyobb területen megerősödik, estétől az Észak-Dunántúlon viharos széllökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +3 fok között alakul, de a hóval borított és átmenetileg kevésbé felhős tájakon több fokkal hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 0 és +6 fok között alakul.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...