Kövesse Facebook oldalunkat!

Csütörtökön a több-kevesebb napsütés mellett a déli, kora délutáni órákban réteges gomolyfelhők képződnek, amelyek később szétterülnek. Csapadék nem valószínű.

Éjszakára a felhőzet egy része feloszlik, de maradhatnak felhős tájak is. Pénteken is a csütörtökihez hasonló idő várható többórás napsütéssel, gomolyfelhőkkel. Ekkor a Dunántúlon már egy-egy zápor kialakulhat. Mérsékelt marad a légmozgás.

  • A hőmérséklet hajnalban szeszélyes területi eloszlásban 7 és 16 fok között alakul.
  • Csúcsértéke pénteken 26 és 30 fok között alakul.

Nyitókép: Unsplash / Illusztráció.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...