Kövesse Facebook oldalunkat!

Napközben túlnyomóan napos időre számíthatunk kevés fátyol- és gomolyfelhővel, majd éjszakára kiderül az ég. Nem várható csapadék, csütörtökön a keleti országrészben egy-egy futó zápor, a Viharsarokban esetleg zivatar is kialakulhat.

Az északi, északkeleti szél a Dunától keletre olykor megélénkül.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 18 fok között várható, a nagyvárosainkban, illetve a tópartok mellett lesz enyhébb a hajnal.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 29 és 33 fok között alakul.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...