Kövesse Facebook oldalunkat!

Estig a Dunántúlon még előfordulhat zápor, néhol zivatar, majd ezt követően határozottan csökkenni kezd a felhőzet, és éjszaka jórészt derült lesz fölöttünk az ég. Szerdán napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Főleg a délnyugati megyékben és az északkeleti országrészben, illetve az Alföldön alakulhat ki zápor, néhol zivatar.

Az északi, északkeleti szél estére mérséklődik, majd szerdán napközben ismét megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is előfordulhatnak.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 18 fok között változik.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 27 és 31 fok között alakul.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...