Kövesse Facebook oldalunkat!

Napközben erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk több helyen záporral, zivatarral. Este összeesnek a gomolyfelhők, és megszűnik a csapadék, eközben azonban északkelet felől egy összefüggőbb felhőtömb érkezik, amely fokozatosan dél felé helyeződik. Előbb az Északi-középhegység térségében, majd az Alföldön várható csendes eső.

A vastagabb felhőzet és az éjjeli gyenge csapadék hétfőn csak lassan vonul el a déli és keleti tájakról. Eközben az ország többi részén gomolyfelhők-képződnek, és a déli óráktól – nagyobb számban a Dunántúl keleti részén, illetve a Duna-Tisza közén – záporok, zivatarok alakulnak ki. A zivatarokat apró szemű jég, intenzív csapadék és szélerősödés kísérheti. Az északias szél napközben élénk, főként a Nyugat-Dunántúlon és az északkeleti részeken erős lesz.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 18 és 22 fok között várható, de a felhősebb részeken pár fokkal alacsonyabb értékek is előfordulhatnak.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...