Kövesse Facebook oldalunkat!

Az elmúlt 5 év legerősebb januárjával indította az évet a lakáspiac: 11 185 lakás cserélt gazdát januárban a Duna House saját adatain alapuló becslése szerint, ez 13 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest – közölte a társaság kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint az otthonteremtési támogatások miatt továbbra is élénk ingatlanpiac várható, éves szinten a tavalyinál több, 130-150 ezer közötti adás-vétellel zárhat a 2021-es év.

A jelzáloghitel piacon a Duna House 73-75 milliárd forint közötti hitelkihelyezést becsül januárra, ami ugyan 5 milliárd forinttal elmarad a tavaly januári, 80 milliárd forintos adattól, de a 2019 januárjában mért 63 milliárd forintot jelentősen, 17 százalékkal meghaladja.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...