Kövesse Facebook oldalunkat!

Will Dron, a The Sunday Times Driving.co.uk szerkesztője elmondta, hogy a hagyományosan sportautókhoz kapcsolódó márkának nehéz dolga volt az első SUV megalkotásakor, de az a tény, hogy a Sunday Times olvasói a DBX-t választották – néhány igazán lenyűgöző versenytárssal szemben – egyértelműen jelzi, hogy az Aston Martin kiválóan teljesített. Gratulálunk!

Az Aston Martin DBX először tavaly novemberben jelent meg, és a brit márka most először versenyez a luxuspiac új szegmensében. A walesi St. Athanban, egy erre a célra gyártott gyártólétesítményben egy új, dedikált platformra épített autót álmodtak meg, így a DBX mérnöki és formatervezése révén is kifejezetten Aston Martin marad: A hűtőrácstól kezdve a szobrász precizitással és odaadással tervezett karosszérián át a formatervezésen keresztül, mind inspirációt merít a márka leg sportosabb modelljéből, a Vantage-ból.

Marek Reichman, az Aston Martin Lagonda EVP és a kreatív igazgatója elmondta:

Örülünk, hogy az Aston Martin DBX-et a The Sunday Times olvasói így díjazták. Úgy terveztük a DBX-et, mint egy sportautót, de egyedülálló platformja szabadságot adott számunkra, hogy lenyűgöző teljesítményű és kivitelű SUV-t alkossunk, és hogy elnyerjük eme nemes díjat. Nagyon büszkék vagyunk arra, amit elértünk.

Az Aston Martin DBX már hazánkban is rendelhető.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...