Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjszaka többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de kezdetben a Tiszántúlon, hajnalban a középső országrészben kevesebb lesz a felhő. Eleinte a Dunántúlon, Duna-Tisza közén, majd keleten is többfelé várható kiadós eső, zápor, zivatar.

Kedden kezdetben középen, majd másutt is felszakadozik, késő délután csökken a felhőzet, egyre több helyen süt ki a nap. Az ország nagy részén szórványosan, keleten reggel, délelőtt még többfelé alakul ki eső, zápor zivatar, majd délutántól egyre kevesebb helyen valószínű csapadék. Az északi, északnyugati szél több helyen erős, éjszaka és kedden a Dunántúlon néhol viharos lesz, majd a keleti országrészben éjszakától a szél délnyugatira fordul. Zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20 fok kötött várható.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden a Dunántúlon 17 és 21, keletebbre 21 és 27 fok között alakul.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...