Kövesse Facebook oldalunkat!

A budapesti Rózsa utcai otthon 94 lakójából 60 idős embernek lett pozitív a koronavírus-tesztje a főváros saját forrásból végzett szűrésén – közölte szombaton a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel.

Azt írták: négy embernek vannak tünetei, őket kórházba szállították, a többiek jól vannak. Az intézmény – a tiszti főorvossal egyeztetve – szigorú karanténszabályokat vezetett be. Hangsúlyozták:

az intézményben is megtesznek mindent az előírásoknak megfelelően az idős emberekért és a járvány terjedésének megakadályozásáért.

KORÁBBAN ÍRTUK

A közlemény szerint Karácsony Gergely főpolgármester azt a tájékoztatást kapta, hogy a Rózsa utcába – miként a Pesti úti idősotthonba is – küldtek vissza kórházból beteget úgy, hogy nem végeztek rajta koronavírus-tesztet.

A budapesti városvezetés szerint nincs már idő a késlekedésre, a kormánynak azonnal meg kell változtatnia a szűrést tiltó, azt „felesleges költségnek” minősítő álláspontot és el kell rendelnie az ország összes idősotthonának szűrését – írták.

Közölték: a főváros folytatja az idősotthonban élők szűrését saját forrásból.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...