Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjszaka a derült tájakon nagyrészt ismét köd képződik, többnyire erősen felhős, párás, helyenként ködös idő lesz, néhol ónos szitálással, hószállingózással. Szerdán kezdetben folytatódik a borult, párás, ködös idő néhol ónos szitálással, hószállingózással, majd a délutáni óráktól észak felől felszakadozik, csökken a felhőzet, és északkeleten helyenként hózápor is kialakulhat.

Reggelig többnyire mérsékelt marad a légmozgás. Szerdán kezdetben keleten a délnyugati, majd délutántól a Dunántúlon és a középső országrészben az északnyugati szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -6 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán -1 és +6 fok között alakul.

Szerda estig a Kárpát-medence időjárását eleinte anticiklon alakítja, majd észak felől hidegfront érkezik.

KORÁBBAN ÍRTUK

Luxusnyugdíj: Álmodik a magyar, de nem tervez +VIDEO

Unokáktól nyüzsgő családi házat, gleccsertúrát, luxusautót, kávézót kívánnak maguknak a magyarok, ha öregkoruk vágyálmairól kérdezik őket. A hazai lakosság fejében még mindig él a boldog és nyugodt nyugdíjas évek illúziója, miközben az időskori juttatás vásárlóereje igencsak lemaradt az átlagfizetésekétől, a magyarok nyugdíjmegtakarításai pedig csökkenő tendenciát mutatnak.

A biztosításközvetítői szakma esete a COVID-dal, avagy a digitalizáció nem csak egy múló hóbort...

Folyamatosan figyeljük és elemezzük a világban tapasztalható gazdasági folyamatokat és azok lehetséges hatásait. Annak ellenére, hogy a magyar biztosítási piacot elvakította és elkényelmesítette a még év elején is érzékelhető kedvező gazdasági környezet miatt kialakult pénzbőség

Időjárási helyzet Európában

  • A Skandináv-félsziget fölött ciklon örvénylik, hatására kontinensünk északi területe fölött többnyire erősen felhős az idő, és főként a ciklonhoz tartozó frontok mentén több helyen esik az eső, északabbra és keletebbre havazik.
  • Sekély ciklon található a Pireneusi-félsziget déli részén, emiatt arrafelé gyakran erősen felhős az ég, és záporok, zivatarok alakulnak ki.
  • A két rendszer között a Brit-szigetektől a Kárpát-medencén át egészen a Balkán-félszigetig anticiklon húzódik. Területén derült, napos és többnyire erősen felhős vagy borult, párás, foltokban tartósan ködös idő egyaránt előfordul.
  • Számottevő csapadékról nem érkezik jelentés, de a borult tájakon szitálás, ónos szitálás, hószállingózás kialakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szárazföldünk nagy részén 2 és 10 fok között változik, de északkeleten, keleten hidegebb van, ott -1 és -10 fokot is mérnek.
  • Legenyhébb az idő Máltán, ott a kora délutáni órákban 17 fokig melegszik fel a levegő.

Nyitókép: Unsplash. 

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...