Változóan felhős idő várható, az ország keleti felén több lesz a felhő és nagyobb eséllyel itt alakulhatnak ki helyenként hózáporok. Éjszaka továbbra is marad a közepesen felhős égkép, azonban vasárnap délelőttől egyre nagyobb terülten csökken a felhőzet, így jóformán mindenütt gyengén felhős, napos idő várható.

Számottevő csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős, a Dunántúlon és a Bodrogközben időnként viharossá is fokozódik. Vasárnap délután mérséklődik jelentősebben a légmozgás.

KORÁBBAN ÍRTUK

Generali Előrelátók: 14 biztosítási tévhit a koronavírus kapcsán

A koronavírus az év eleje óta szépen lassan begyűrözött az életünkbe, mindennapjainkba, a róla szóló hírekkel kelünk és fekszünk, jócskán átírta mindennapjainkat. Ahogy minden iparágat, a biztosítási szektort is érinti a vírus, és sajnos számos tévhittel találkozhatunk.

Az MNB szigorú elvárásokat támaszt a biztosítók felé a távmunka miatt

Az MNB új ajánlása szigorú elvárásokat fogalmaz meg a pénzügyi intézmények és – a járvány miatt egyre nagyobb számú – távmunkázó munkavállalóik, illetve szerződéses partnereik közti digitális kommunikáció kialakítására, hitelesítésére és folyamatos kontrolljára vonatkozóan.
  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1, -7 fok között várható. Az Északi-középhegység völgyeiben, a derült, szélcsendes vidékeken ennél hidegebb is lehet. A
  • legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 0, +4 fok között alakul.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...