Kövesse Facebook oldalunkat!

A HungaroControltól beérkező időjárás előrejelzésnek megfelelően a repülőtéren teljes hóeltakarítási készültséget rendeltek el december 1. éjszakára, valamint december 2. nappalra. A hajnali óráktól a havazás ónos esőre váltott és a délelőtti órákig kitartott, bár a csapadék intenzitása a vártnál kisebb volt.

A Budapest Airport havas szolgálata mindvégig repülőgépek fogadására és indítására alkalmas állapotban tartotta a repülőtér futópályáit és gurulóútjait, valamint gondoskodott a kiszolgáláshoz szükséges előterek takarításáról is.

A reggeli és délelőtti órákban a járatok kiszolgálása lelassult, a földi kiszolgálási feladatokban jelentős fennakadások tapasztalhatók. A Budapest Airport a továbbiakban is folyamatosan figyeli az időjárás előrejelzéseket, és saját felületein rendszeres tájékoztatást ad a várható indulási és érkezési időkről. A Budapest Airport arra kéri az utasokat, hogy kísérjék figyelemmel a repülőtér járatinformációs felületeit, szükség esetén pedig vegyék fel a kapcsolatot a légitársasággal.

A repülőtér szakemberei jelenleg is teljes kapacitással dolgoznak a betonburkolatok tisztán tartásán és a lefagyások megelőzésén annak érdekében, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren továbbra is a legnagyobb biztonságban tudjanak indulni és érkezni a járatok.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...