Kövesse Facebook oldalunkat!

Idén várhatóan 30-31 milliárd forint díjbevételt ér el a Signal Iduna Biztosító, a tavalyi mintegy 28,4 milliárd forinttal szemben – mondta Csata Dénes elnök-vezérigazgató sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

A vezérigazgató elmondta: a biztosítónál a befektetéssel összekötött biztosítások (az úgynevezett unit-linked biztosítások) jelentik a „húzóterméket”, idén az első háromnegyed évben mintegy 29 százalékkal bővült ez a termékcsoport.

A magyarországi biztosító a német Signal Iduna-csoport leánycége, a csoport éves díjbevétele tavaly 5,74 milliárd eurót ért, a kezelt vagyon 76,51 milliárd eurót tett ki, a csoport 12,4 millió biztosított ügyféllel rendelkezik.

A magyar leányvállalat 26 éve tevékenykedik a magyar piacon, a díjbevétel alapján a biztosítók között a 10. helyen áll.

Tavaly Magyarországon a Signal Iduna a piaci átlag feletti növekedést ért el, éves szinten 16,3 százalékkal bővült a díjbevétele, a piac 7,3 százalékos növekedést produkált.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...