Kövesse Facebook oldalunkat!

A családbarát munkahelyek ösztönzése érdekében írt alá megállapodást az EMMI képviseletében Novák Katalin államtitkár és a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, amihez a piacvezető hazai lakástakarék, a Fundamenta is csatlakozott. Az együttműködés célja, hogy segítse a vállalatok és az EMMI közös kezdeményezéseit, és konkrét megoldásokat mutasson be arról, miként lehetséges a gyakorlatban megvalósítani a hivatás és a magánélet összeegyeztethetőségét.

Work-life balance

A Fundamenta már eddig is számos lépést tett a munka és magánélet egyensúlyának megteremtése érdekében.

A vállalat különösen fontosnak tartja a kisgyermeket nevelő szülők munkavállalásának támogatását: lehetőség van például rugalmas munkavégzésre akár részmunkaidő, akár távmunka formájában, a cafeteria rendszer keretei között pedig megtalálható a bölcsődei és óvodai költségek támogatása is.

A Fundamenta hamarosan költözik az új székházába, ahol tovább bővíti a munkatársak részére elérhető rekreációs lehetőségeket, a gyereksarokkal pedig szintén a kisgyermekes kollégák rugalmas munkavégzését segíti. Munkavállalóink többsége szülő is egyben, közel 400 gyermekkel, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az életükhöz igazodó segítséget nyújtsunk kollégáinknak.

– mondta el Tátrai Bernadett elnök-vezérigazgató.

Fókuszban a családcentrikus vállalati kultúra

Az EMMI és a DUIHK között létrejött megállapodás hosszú távon a gazdasági növekedés és a társadalmi jólét elősegítését szolgálja a családbarát munkahelyek ösztönzésén keresztül. Amellett, hogy az együttműködés keretet biztosít a vállalatok és az EMMI közös kezdeményezéseihez, azt is célul tűzte ki, hogy tájékoztatja a gazdasági szereplőket a lehetőségekről és jó gyakorlatokról, ezáltal is elősegítve ezek terjedését. A Fundamenta az együttműködés támogatójaként a jövőben is kiemelt területként kezeli a munka és magánélet egyensúlyának megteremtését, és a meglévő lehetőségek biztosítása mellett a családcentrikus vállalati kultúra elemeinek további folyamatos fejlesztését tűzte ki célul.

Nyitókép: Fundamenta.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...