Kövesse Facebook oldalunkat!

A nemzetközi cégcsoport Generali 2021 stratégiája a Generali Alapkezelő tevékenysége kapcsán is egy olyan jövőt vázol fel, mely nyereséges növekedést biztosít a vállalat és ügyfeleik számára, és szakmai kiteljesedést a munkatársi közösségének. A megvalósításban a 2019-2021-es stratégiai ciklusban jelentős szerepet vállal az újonnan kinevezett vezérigazgató.

Fotó: LinkedIn

Konkoly Miklós 2014. augusztustól a Budapest Alapkezelő vezérigazgatója volt. 2007-ben csatlakozott a Budapest Bank privát banki üzletágához, annak (Money+) vezetőjeként. 2012 óta értékesítési vezetőként részt vett a Budapest Alapkezelő termékeinek csehországi értékesítésében is. A szakember 1998 óta dolgozik a bankszektorban: karrierjét a Citibanknál kezdte, ahol eleinte lakossági tanácsadóként és személyi bankárként dolgozott, később pedig fiókvezetői pozíciót töltött be. Konkoly Miklós a GATE Kereskedelmi és Vállalkozási Akadémián végzett vállalkozásszervező közgazdászként, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen folytatta tanulmányait, ahol 2006-ban szerzett Európa Szakértő mester diplomát.

Schuszter Péter a Generali Csoportnál eltöltött 25 éves időszak után – melyből 18 évet a Generali Alapkezelő elnök-vezérigazgatójaként töltött – december 31-ével személyes megfontolásból távozott, új kihívásokat keresve.

A Generali Alapkezelő a magyarországi Generali Csoport befektetési szolgáltatásokra szakosodott cégeként továbbra is komplex, professzionális szolgáltatásokkal várja mind magán, mind intézményi ügyfeleit. A vezetők, és az alapkezelő szakértői csapata a jövőben is garanciát jelent a személyre szabott, minőségi ügyfélkiszolgálásra.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...