Kövesse Facebook oldalunkat!

Északnyugat felől fokozatosan felszakadozik a zárt felhőzet, nagyobb területen, tartósabban az éjszaka második felében csökken a felhőzet. Kezdetben még több helyen várható eső, zápor, éjszaka főként északon és keleten lehet eleinte még elszórtan csapadék.

Szombaton gomolyfelhős, napos idő valószínű, elsősorban az ország északkeleti harmadában záporokra is számíthatunk. A többfelé erős északnyugati szél éjszakára átmenetileg mérséklődik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13 fok között alakul, a szélvédett, gyengén felhős délnyugati területeken lehet a leghűvösebb.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 17 és 23 fok között valószínű.

KIEMELT

NEKED AJÁNLJUK

Lépett az MNB, repült a bírság: 15 millió forintra kaszállták az Erste Befektetési Zrt.-t

A Magyar Nemzeti Bank 15 millió forint bírságot szabott ki az Erste Befektetési Zrt.-re az ügyfelek alkalmasságának értékelése, az ügyfélkommunikáció rögzítése, kiszervezések, javadalmazás, IT sérülékenységvizsgálat és a panaszkezelés terén feltárt hiányosságok miatt - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.

95 milliárd forint osztalékot fizet az Erste

Az Erste 95 milliárd forint osztalékot fizet a 2023-as eredmény terhére - tette közzé az Erste Bank Hungary Zrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.

Ne manipulálja a piacot! Az MNB 10 millióra bírságolt egy magánszemélyt

A Magyar Nemzeti Bank 10 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki egy magánszemélyre a piaci visszaélésekről szóló uniós rendeletben tiltott piaci manipuláció miatt.

Lecsapott az MNB: Az Union VIG Biztosítót 10 millió forintra bírságolták

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jogsértő elektronikus kommunikáció miatt 10 millió forint felügyeleti bírságot szabott ki az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-re (Union VIG Biztosító) - közölte az MNB szerdán az MTI-vel.

OTP felmérés: Nem ellenőrzzük a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét - közölte az OTP Mobil friss reprezentatív felmérésnek eredményeit kedden az MTI-vel.

Mérséklődtek a budapesti albérletárak egy felmérés szerint

Az idén először megállt a drágulás a budapesti albérletpiacon, áprilisban az árak 2 százalékkal mérséklődtek havi összevetésben - ismerteti a rentingo.com az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Ellenőrzés és forgalomkorlátozás is lesz a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén

Fokozott ellenőrzést és forgalomkorlátozást rendeltek el a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér illetékességi területén egy külföldi delegáció magyarországi tartózkodása idejére

Utasbiztosítás: Helyreállt a brit repülőterek beléptetőrendszere

Helyreállt szerda reggelre a brit repülőterek beléptetőrendszerének működése a komoly fennakadásokat okozó, órákig tartó előző esti meghibásodás után.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...