A korábbi évek sikeres aukcióit követően ismét online ingatlanárverést indít a CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. A visszaszámlálás megkezdődött: aki kedvező áron szeretne lakó- vagy üzleti célú ingatlanhoz jutni, annak mostantól érdemes követnie a www.cibingatlanaukcio.hu oldalt, hiszen az érdeklődők előregisztrációja már elindult.

A Recovery Zrt. immár hatodik alkalommal szervezi meg online aukcióját

A június 20-án induló akció július végéig tart: ezalatt célszerű folyamatosan figyelni a www.cibingatlanaukcio.hu oldalt, mivel az árverésre bocsátott ingatlanok listája hetente változik. Minden héten négy-öt új ingatlant hirdetnek meg, mégpedig a korábbi aukciók talán legnépszerűbb szolgáltatása, a Buy Now (villámár) funkció beépítésével. Ezzel a gyorsan reagálók már a tényleges licitálás megkezdése előtt megszerezhetik az eladásra felkínált ingatlanokat, mégpedig egy fix, az előzetesen meghirdetett vételárnál alacsonyabb áron.

Nagyrészt irodák, raktárak kerülnek kalapács alá, de akad azért lakás is

Az árverésre bocsátott ingatlancsomag közel fele lakóingatlan, nagyobbik része pedig üzleti és kereskedelmi célú: iroda, raktár, üzlethelyiség. A magánszemélyek mellett tehát a befektetők, a vállalkozók és a cégek is találhatnak ígéretes célpontot az egyedi árképzéssel és kedvezményekkel összeállított portfólióban.
Átgondoltabbak a befektetők

A Recovery Zrt. szakértői szerint idén változatlan kereslet mellett az előző években megszokottnál átgondoltabb befektetői magatartás jellemzi az ingatlanpiacot.

Bár a magas ingatlanárak csökkenthetik az ingatlanvásárlási hajlandóságot, a kereslet ettől függetlenül erős maradhat.

Ugyanakkor az új építésű ingatlanok helyett előtérbe kerülhetnek a használtak. Ezekből adódóan a korábbinál is nagyobb szerepe lehet a kedvezményes ingatlanvásárlási lehetőségeknek, így a Recovery Zrt. ezúttal is komoly érdeklődésre számít az ingatlanaukción. A múltbeli tapasztalatok szerint a lakóingatlanokra mutatkozik a legnagyobb igény, de 2017 óta megnőtt a kereslet a kereskedelmi célú ingatlanok iránt is, így most az utóbbi területen is kiemelkedő eredményekre számít a Recovery.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...