Kövesse Facebook oldalunkat!

Egy kanyarodó kamion tetejéről lezuhanó jégdarab betörte egy autó szélvédőjét a 471-es számú főút hajdú-bihari szakaszán csütörtök délután – számolt be a police.hu

Az autó sofőrje nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A jégdarab egy kamionról menet közben esett rá a mögötte haladó autóra.  

Fotó: Police.hu

A rendőrség a baleset kapcsán felhívja a sofőrök figyelmét, hogy legyenek tekintettel a télies időjárási körülményekre: mindenképp ellenőrizni kell elindulás előtt az autót, a szélvédőt meg kell tisztítani és a jégdarabokat el kell távolítani.

Nyitókép: Police.hu

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...