Kövesse Facebook oldalunkat!

Az MKB Bank vállalati üzletágának részeként 2017-ben létrehozott MKB Agrárpartner központ a mezőgazdaságot ismerő és értő pénzügyi partnerként támogatja az agrárvállalkozások létrejöttét és működését. 

Többféle konstrukciót kínál az MKB az agrárvállalkozásoknak

Az MKB közel hetven éves vállalati finanszírozási tapasztalata és tudása, a magyar és EU-s pályázati területen elért sikerei és innovatív üzleti szemlélete a magyar termelők és agrárvállalkozások jövőjének fontos meghatározója lehet.

  • Az MKB Agrárpartner számlavezetési ajánlataival a mezőgazdasági vállalkozások fix havidíj ellenében olyan banki alapszolgáltatásokhoz jutnak, amelyek nélkülözhetetlenek működésükhöz. Az Átalánydíjas Forint és Átalánydíjas Komplex szolgáltatáscsomagokkal a banki költségek áttekinthetőbbek, a díjak könyvelése egyszerűbb.
  • Az MKB Agrárpartner a Vidékfejlesztési Programon nyertes agrárvállalkozások számára egyedi finanszírozási ajánlatokat biztosít. A három különböző ajánlat – Beruházási Hitel, Forgóeszköz Hitel, Bankgarancia – teljes körűen biztosítja a beruházások megvalósításához szükséges forrásokat.
  • Az MKB Bank Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel állami kamat- és kezességvállalási díj-támogatás mellett, egy, két, illetve három évre vehető igénybe, célja a mikro-, kis- és középvállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalása.
  • Az MKB Bank a Magyar Államkincstáron keresztül folyósított Európai Uniós közvetett és közvetlen, valamint az Átmenti nemzeti támogatások előfinanszírozásában is partner. Ezek a SAPS alaptámogatás és annak zöld komponense; a Termeléshez kötött támogatások (cukor, zöldség-gyümölcs, tej, kérődző); az Agrár-környezetgazdálkodási és Ökológiai gazdálkodási támogatás valamint az Átmeneti nemzeti támogatás.
  • Az MKB Consulting Kft. az Európai Uniós és hazai fejlesztési pályázatok projektötleteinek kidolgozásában, a pályázatok elkészítésében, a projektek megvalósításában és finanszírozásában biztosít szakértő támogatást.
  • Az MKB-Euroleasing a mezőgazdasági gép- és eszközfinanszírozási területen a piaci elvárásokhoz alkalmazkodó finanszírozási konstrukciókat garantál: az egyedi agrárlízing ajánlatban a törlesztő részletek esedékességei a bevételek realizálódásához igazodnak.Elkötelezett a mezőgazdasági szektor iránt

Az MKB Pénzügyi Csoport mezőgazdasági szektor iránti elkötelezettséget jelzi a MEGFOSZ-szal kötött stratégiai megállapodás is, melynek részeként a „Legyél Te is mezőgépész!” pályaorientációs program támogatásával az MKB Bank szakmailag és pénzügyileg is hozzájárul a jövő agrárszakembereinek magas színvonalú képzéséhez.

Fotó: pexels

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...