Kövesse Facebook oldalunkat!

Kárrendezési szolgáltatási megállapodást kötött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft.-vel., amelynek értelmében a kamarai tagoknak segítséget nyújtanak a gépjárműkárok rendezésében – közölte a NAK szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a biztosító hivatalosan képviseleti segítséget nyújt azoknál a gépjárműkároknál, ahol a károsult NAK-tag, a kárt pedig olyan belföldi vagy külföldi származású járművel okozták, amelyre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni.

Hozzátették: a NAK tagjai a régi, “beragadt”, és újonnan bekövetkezett károk esetében is segítséget kaphatnak. Az IOS Kft. megvizsgálja a kárigény érvényesítésének lehetőségeit, amennyiben pedig reális esélyt lát a kárügy rendezésére, a biztosító sikerdíj ellenében vállalja azt.

Az agrárkamara az új szolgáltatás elindításával párhuzamosan akciót hirdet a tagjainak.

A köztestület telefonos ügyfélszolgálatában regisztrált első 50 tag a harmadik fél által gépjárművel okozott kár felelősségbiztosítási kárügyintézését 1 millió 250 ezer forint kárösszegig díjmentesen, az azt meghaladó károk esetében pedig 16 százalékos sikerdíjjal veheti igénybe.

Kiemelték, hogy a szolgáltatás 50 ezer forintot meghaladó károkra vonatkozik, és mivel tagonként csak egy-egy ügy kap támogatást, ezért célszerű a legmagasabb összegű káresettel kapcsolatban igényelni a szolgáltatást.

Tetszett a cikk? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...