Barion Pixel
1.7 C
Budapest
- 2023. december 6.
/  Miklós
Kezdőlap Címkék Agrárkamara

Címke: Agrárkamara

Agrárkárok: A rendkívüli időjárásnak komoly hatásai vannak a növénytermesztésre

Rendkívüli volt a növénytermesztés szempontjából az első féléves időszak: a több mint két hónapig tartó aszály és a tavaszi fagyok komoly veszteséget okoztak a várható termésmennyiségekben;

Agrárkamara: Ne felejtsük el a téli fagykárt április 15-ig bejelenteni!

A kárenyhítési hozzájárulás megfizetésével, valamint a kárenyhítő juttatás igénybevételével kapcsolatos egyes kérdésekről szóló 27/2014. (XI. 25.) FM rendelet 15 napos határidőt szab meg a kárbejelentés megtételére. A kezdőnap számításának és a véghatárnapnak van jelentősége

Agrárkamara: A fagyos időjárás szerencsére csak helyenként okozott károkat

A múlt héten tapasztalt fagyos időjárás ugyan helyenként okozhatott károkat a szántóföldi növényeknél (főként ott, ahol nem védte hótakaró a növényeket), de országos problémáról nem beszélhetünk - közölte az MTI megkeresésére hétfőn a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Kisegíti a viharkárt szenvedett gazdákat az Agrárkamara

Száz millió forintból jövedelempótló támogatást nyújt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kezdeményezésére a Földművelésügyi Minisztérium (FM) a tavaly októberi viharban kárt szenvedett fóliás termelőknek.

Kárrendezési megállapodást kötött az agrárkamara és az IOS Kft.

Kárrendezési szolgáltatási megállapodást kötött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft.-vel.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK