Barion Pixel
12.7 C
Budapest
- 2023. március 20.
/  Klaudia,
Kezdőlap Címkék útinform

Címke: útinform

A közútkezelő teljes kapacitással végzi a hóeltakarítást és a síkosság megszüntetését

Teljes kapacitással végzi országszerte a hóeltakarítást és a síkosság megszüntetését a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a közlekedőknek elsősorban az ország északkeleti részein kell téliesebb időjárásra számítaniuk

Torlódás várható több gyorsforgalmi úton is a balesetek miatt

Balesetek miatt több gyorsforgalmi úton is torlódás várható csütörtök reggel. Az M0-son négyes karambol lassítja a közlekedést Törökbálintnál, az M7-esen pedig Martonvásárnál egy keresztbe fordult kamion miatt egy sávon araszolnak a járművek a főváros felé.

Többfelé télies útviszonyokra figyelmeztet a közútkezelő

A közútkezelő hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az előrejelzések alapján újra téliesebbre fordul az időjárás.

Utinform: balesetek, több kilométeres torlódás az M1-esen, M0-on, M5-ön és több határátkelőnél

Rendkívül erős a nyugatról keletre tartó tranzitforgalom az M1-M0-M5 útvonalon, balesetek, több kilométeres torlódások lassítják a forgalmat a vasárnap reggeli órákban - olvasható az utinform honlapján.

Útinform: Havas eső és havazás miatt az útburkolat mindenhol csúszós

Az ország nyugati és déli részén az eső, havas eső nyomán az útburkolat mindenütt nedves, míg az északi, keleti, valamint a középső országrészben a változó intenzitású havazás miatt az úttest mindenhol sónedves, havas, hókásás - közölte az Útinform hétfő reggel a honlapján.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK