Barion Pixel
17.3 C
Budapest
- 2024. április 14.
/  Tibor
Kezdőlap Címkék Unicredit Bank

Címke: Unicredit Bank

Elégedett az MNB – a megbüntetet pénzintézetek kijavították a hibákat

Valamennyi hitelintézet kijavította azokat a hibákat, jogszabálysértéseket, amelyeket az MNB egy témavizsgálata nyomán tavaly év végén állapított meg a pénzmosás és terrorizmusfinanszírozási kockázatok azonosításában, kezelésében és csökkentésében.

Végigsöpört a kamatemelés a hiteleken augusztusban

Két hét alatt valamennyi nagybank drágított a hitelein azt követően, hogy az MNB 10 százalék fölé vitte az alapkamatát. Most főleg a személyi kölcsönök voltak soron, amelyekből már az olcsóbbakért is többet kell fizetni a jegybanki kamatnál.

33 millós bírságot kapott az UniCredit Bank

Az MNB összesen 33 millió forint felügyeleti bírságot szabott ki az UniCredit Bankra, a csoporthoz tartozó jelzálogbankra és lízingtársaságra hiányosságok miatt

Az UniCredit hatezres létszámcsökkenéssel, 450 bankfiók bezárásával számol Olaszországban

Az UniCredit bankcsoport Olaszországban 2023-ig hatezres létszámcsökkentést és 450 olaszországi bankfiók bezárását tervezi - jelentette be a bank a szakszervezeteknek hétfőn.

A legjobb szolgáltatóként ismerte el az UniCreditet az Euromoney Cash Management felmérése

A 25 ezer vállalati ügyfél megkérdezésével zajlott, fontos viszonyítási pontként szolgáló független felmérés szerint kilenc országban is az UniCredit a legjobb cash management szolgáltató, emellett piacvezető ezen a szolgáltatási területen a közép- és kelet-európai régióban és 11 országban.

Nemzetközi díjat nyert az UniCredit kampánya

Első díjat nyert pénteken Berlinben a The Digital Communcation Awards „Competition” kategóriájában az UniCredit Bank. A „Korszakalkotók” kampányt egy case study film és a verseny döntőjén bemutatott személyes prezentáció alapján találta a legjobbnak a kommunikációs szakemberekből álló nemzetközi zsűri.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK