Barion Pixel
21.9 C
Budapest
- 2024. május 16.
/  Botond, Mózes
Kezdőlap Címkék MÁV

Címke: MÁV

Boxzsák helyett: Több mint 27 milliós kárt okozott a MÁV jegykiadó automatáiban

Több mint 27 millió forintos kárt okozott egy rongáló a MÁV-START jegykiadó automatáiban - közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága szerdán az MTI-vel.

Forgalomváltozásokra figyelmeztet a MÁV-Volán a halottak napja miatt

Változik a vonatok és a távolsági buszok menetrendje mindenszentek ünnepén és halottak napján - hívta fel a figyelmet az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében a MÁV-Volán-csoport.

Augusztus 28-án startol a MÁV-Start utószezoni menetrendje

Augusztus 28-án startol a MÁV utószezoni menetrendje, amely szeptember 24-ig biztosítja a sűrűbb közlekedést, átszállás nélküli eljutást több országrészből - közölte a MÁV-Start kedden az MTI-vel.

MÁV: Szombattól megszűnik a pótjegy és már országbérlettel is lehet utazni az IC-ken

Július 1-jétől a MÁV-START és a GYSEV járatain megszűnnek az IC-pótjegyek és a gyorsvonati pótjegyek, a helyükbe új, egységes árazású helyjegyek lépnek a vasúti távolsági közlekedésben - tájékoztatta a Mávinform pénteken az MTI-t.

Mávinform: Akár 2 órás késés is lehet a Székesfehérvár-Szombathely vonalon

Áramellátási hiba miatt akár 1-2 órával is nőhet a vonatok menetideje a Székesfehérvár-Szombathely vonalon - közölte a Mávinform csütörtök reggel a Facebook-oldalán.

Mávinform: Mintegy fél órát késhetnek a vonatok a szegedi vonalon

Meghibásodott biztosítóberendezés miatt 30-50 perccel nőhet a vonatok menetideje a szegedi vonalon - közölte a Mávinform csütörtök reggel a Facebook-oldalán.

Bekeményít a MÁV: Vége az ingyen utazásnak az IC-ken a Nyugati és Ferihegy között

A Nyugati pályaudvar és Ferihegy között közlekedő feláras vonatok InterCity-minőségű vonatrészei, kocsijai ismét csak a szükséges felár megváltásával vehetők igénybe 2023. július 1-jétől, szombattól

MÁV: késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon

Megnő a menetidő a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon, mert Pilis állomáson meghibásodott a biztosítóberendezés - közölte a MÁV a vasúttársaság honlapján kedd délután.

MÁV: Az Adria InterCity-re érdemes előre megváltani a menetjegyeket

Érdemes elővételben megváltani a menetjegyeket a Budapestet a horvát tengerparton fekvő Splittel összekötő Adria InterCity-re - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.

Megközelítette a 3 milliót a balatoni utasforgalom

Május közepétől szeptember közepéig majdnem 3 millióan utaztak vonattal a Balatonhoz - olvasható a MÁV-Start Zrt. honlapján kedden közzétett összefoglalóban.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK