Barion Pixel
16.8 C
Budapest
- 2021. szeptember 27.
/  Adalbert
Kezdőlap Címkék MÁP PLUSZ

Címke: MÁP PLUSZ

Tállai András: Már több mint 2000 milliárd forintért vásárolt állampapírt a lakosság

Egyre népszerűbb a Magyar Államkincstár ingyenes állampapír szolgáltatása, amellyel tavaly több mint háromszor annyian vásároltak állampapírt, mint 2013-ban. Ez idő alatt a kincstári ügyfelek állampapír állománya a négyszeresére nőtt - tájékoztatta az MTI-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes.

Tavaly 1558 milliárd forinttal emelkedett a lakossági állampapírok állománya

A lakossági állampapírok állománya tavaly 1558 milliárd forinttal emelkedett, 2019 végén meghaladta a 9074 milliárd forintot, a negyedik negyedévben 281,5 milliárd forint volt a növekedés

Nagy Márton: A MÁP Pluszt csak az államkincstáron keresztül lenne érdemes értékesíteni

A Magyar Állampapír Pluszt (MÁP+) csak a Magyar Államkincstáron keresztül lenne érdemes értékesíteni, ám ez a kincstár és az értékesítési hálózat - ideértve a Magyar Postát is - részéről további fejlesztést igényel - vélekedett Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a portfolio.hu-n megjelent cikkében.

Varga Mihály: A MÁP Plusz Magyarország egyik legsikeresebb befektetése lett

A várakozások felett teljesít a Magyar Állampapír Plusz, június óta mintegy 2000 milliárd forintért vásárolt a lakosság az új megtakarítási formából - tájékoztatta az MTI-t Varga Mihály pénzügyminiszter.

Tátrai Bernadett: A Fundamentánál is elérhető a MÁP PLUSZ

Már jegyezhető a MÁP PLUSZ (magyar állampapír plusz), egy új lakossági állampapír amely 5 éves futamideje alatt folyamatosan emelkedő magas hozamot kínál. Ez az új adómentes megtakarítási lehetőség átlátható és könnyen elérhető az érdeklődők számára.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK