Barion Pixel
7.4 C
Budapest
- 2024. február 22.
/  Gerzson
Kezdőlap Címkék Cofidis

Címke: Cofidis

Cofidis: Idén utazásra költenének leginkább a magyarok

A magyarok 63 százalékának vannak olyan céljai az idei évre, amihez nagyobb anyagi forrás szükséges, a legtöbbet utazásra adnák ki, és a lakásfelújítás is sokaknak fontos cél

A Cofidis Csoport megvásárolja a Magyar Cetelem Bankot

A Cofidis SA megállapodást írt alá a napokban a BNPP PF Group magyarországi leányvállalatának megvásárlásáról, így a Magyar Cetelem Bank részvényei a Cofidis SA tulajdonába kerülnek

Fellendítette az online szolgáltatásokat a járvány a Cofidis szerint

Belföldön is fellendítette a járvány az online szolgáltatásokat, amelyek várhatóan később is népszerűek maradnak - közölte a Cofidis kedden az MTI-vel.

Új vezérigazgató áll a Cofidis Magyarország élén

Jean-François Rémy 2020. december 1-jétől tölti be a Cofidis Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatói posztját, az új igazgató Holló Bence helyére lépett, aki 12 évig vezette a hitelintézetet - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

Online ügyeink: Egyre kevesebb dolgot intézünk papíralapon a Cofidis szerint

A bonyolultabb banki szolgáltatásokban is egyre nagyobb szerephez jutnak a digitális megoldások, de a hagyományos ügyintézés szerepe még mindig jelentős - derül ki a Cofidis elemzéséből.

Cofidis: Idén Karácsonykor kevesebbet költene a lakosság ajándékra 

Idén a tavalyinál kevesebbet szán a lakosság a karácsonyi ajándékokra, amelyek többségét továbbra is a plázákban veszik meg a tervek szerint, és nem változtak a favoritok sem: a ruhák és a szépségápolási termékek állnak az első helyeken.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK