Barion Pixel
36.4 C
Budapest
- 2024. július 15.
/  Henrik, Roland
Kezdőlap Címkék Arany

Címke: Arany

BÁV Zálog: Egyre többen keresik a válságálló befektetéseket

Egyre többen keresik a válságálló befektetéseket, az arany iránti bizalom az alacsonyabb kockázatú befektetésekre vágyók körében még mindig töretlen - közölte a BÁV Zálog hétfőn az MTI-vel a legfrissebb adatai alapján.

Megette a jövőjét: Negyedkilós aranyrudat műtöttek ki egy férfi gyomrából

Negyedkilós aranyrudat műtöttek ki egy férfi gyomrából Kolozsváron - közölte péntek este az Agerpres hírügynökség.

Moszkva: Oroszország teljes aranytartaláka oroszország területén lévő trezorokban van

Orosz Föderáció Központi Bankja közölte, hogy a tartalékokból származó összes arany az országon belül, tehát oroszország területén belül található trezorokban van. A szabályozó megjegyezte, hogy az arany- és devizatartalék olyan eszköz, amellyel a jegybank megvédheti a gazdaságot a külső válságoktól.

Nincs megállás: Háromhavi csúcson az aranyár

Háromhavi csúcsra emelkedett az arany ára a menekülő eszközök iránti megnövekedett kereslet miatt, a befektetők Ukrajna esetleges orosz inváziójától tartanak.

Aranyidők: A nemsfém iránti kereslet túlszárnyalta az egymilliárd forintot a BÁV-nál 2021-ben

Az egymilliárd forintot is meghaladta tavaly a BÁV Zrt. fiókhálózatában értékesített befektetési aranytömbök forgalma, az ékszerforgalom pedig összességében 10 százalékkal emelkedett 2021-ben

Arany ékszert vásárolna? Fő a biztonság, mutatjuk mire kell nagyon figyelni

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) fogyasztóvédelmi szempontok alapján monitorozott arany ékszerek forgalmazásával foglalkozó webáruházakat, a vizsgálat szerint több esetben nem egyértelműek az általános szerződési feltételek

MNB: Száz tonna közelében Magyarország aranytartaléka

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 31,5 tonnáról 94,5 tonnára növelte Magyarország aranytartalékát - közölte az MNB szerdán.

Oroszország aranyexportja felülmúlta a földgázét

Először fordult elő 1994 óta, hogy Oroszország egy negyedév alatt nagyobb értékben adjon el aranyat, mint földgázt - közölte kedden az orosz RBK gazdasági napilap.

Kilőtt az arany: Felvásárolták a BÁV teljes befektetési aranykészletét

A veszélyhelyzet kihirdetése óta jelentősen megugrott a kereslet a befektetési aranytömbök iránt, alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét, azaz több mint 20 ezer gramm aranyat felvásárolták - közölte a BÁV az MTI-vel szerdán.

Csúcson a kitermelés: 4 százalékkal több arany fogyott 2018-ban

Alapvetően a jegybankok - köztük az októberben 28,4 tonnát vásároló Magyar Nemzeti Bank - vételeinek köszönhető, hogy az arany tavalyi, 4345 tonnás globális kereslete 4 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK