Kövesse Facebook oldalunkat!

A Duna House csoport leányvállalata, a Hgroup S.p. A. (Hgroup) befektetési és együttműködési megállapodást írt alá a Professione Casa S.p.A.-val (Professione Casa) – közölte a Duna House Holding Nyrt. hétfőn az MTI-vel.

A Professione Casa Olaszország egyik legnagyobb ingatlanügynöksége, amely országszerte 280 irodával rendelkezik – ismertették.

A közlemény szerint a szeptember 22-én aláírt megállapodások bizonyos feltételekhez kötöttek, amelyeknek 2023. október 30-ig kell teljesülniük.

Kifejtették: a Hgroup 10 százalékos tulajdonrészt vásárol a Professione Casában, és kizárólagos együttműködést alakít ki az olasz ingatlanügynökség ügyfelei számára hitelközvetítői szolgáltatások nyújtására.

A Hgroup a befektetésért és az együttműködésért 1,5 millió euró fix díjat, valamint az együttműködés által generált ügyletek mennyiségétől és minőségétől függő további díjat fizet. A fix díj meghatározó részét még az idén kifizetik.

A Duna House Holding Nyrt. várakozásai szerint a Professione Casával folytatott együttműködésből származó bruttó fedezet 2-3 éven belül fokozatosan eléri a 2 millió eurót.

A vállalatok közötti együttműködés legalább 15 évre szól.

A Duna House Holding Nyrt. részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) prémium kategóriájában kereskednek. A papír ára hétfőn 1,09 százalékos emelkedés mellett 558 forinton zárt, az elmúlt egy évben a legmagasabb értéke 760 forint, a legalacsonyabb 395 forint volt.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...