Kövesse Facebook oldalunkat!

Az RSM katamarán nyerte a Balaton keleti medencéjében szombaton megrendezett Fehér Szalag GeneralCom Nagydíjat.

A magyar szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint a mezőny létszáma rekordot döntött, ugyanis több mint háromszáz hajó legénysége állt rajthoz a Balatonfüred-Balatonkenese-Siófok-Tihany-Balatonfüred távon.

A Vándor Róbert kormányozta RSM katamarán mögött a Prospex-Delta (Kaiser Kristóf) lett a második, a Process Solutions (Litkey Farkas) pedig a harmadik.

A versennyel párhuzamosan a klasszikus hajóknak megrendezett 26. Izsák Szabolcs Emlékversenyen a Lillafüred 75-ös cirkáló (Gál András Levente) ért elsőként a célba.

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás – archív

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...