Kövesse Facebook oldalunkat!

Sok lesz felettünk a felhő, nagyobb szakadozások, ezáltal hosszabb-rövidebb napos időszakok főleg az Alföldön lehetnek. Az egyre gyengülő csapadékzónából a Dunántúl északnyugati harmadán várható további eső, délkeletebbre, keletebbre egy összeáramlás mentén helyenként záporok, zivatarok alakulnak ki.

Csütörtökön a felhőzet gomolyosodását követően naposra fordul az idő, több gomolyfelhő a Duna-Tisza közén képződhet. Egy-egy zápor, esetleg zivatar a délkeleti, keleti határnál nem kizárt. Az északias szelet Borsodban és a Zemplén térségében erős lökések kísérhetik, de szerdán délután a Nyugat-Dunántúlon is megerősödhet a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 18 és 22 fok között várható.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...