Kövesse Facebook oldalunkat!

Nyugat felől fátyolfelhőzet vonul fel, amely éjszakára országszerte megvastagszik. Vasárnap délután főként a Dunántúlon fordulhat elő zápor, zivatar, majd késő délutántól, kora estétől nyugat felől egyre többfelé ered el az eső.

Hétfőn a déli óráktól nyugat felől csökken a felhőzet, de az ország északkeleti harmadán további tartós eső várható. Délután délnyugaton akár zivatar, míg estefelé északkeleten havas eső sem kizárt. Összességében szinte országszerte jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás.

Éjszaka egyre többfelé északnyugatira fordul, hétfőn nagy területen viharossá fokozódik a szél, amely hétfőn csak lassan veszít erejéből.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 6 és 13 fok között valószínű.

A Kárpát-medence időjárását hétfő estig egy ciklon, és annak hidegfrontja mögött betörő hideg levegő alakítja.

Időjárási helyzet Európában

  • Ciklonok és a hozzájuk kapcsolódó frontok teszik változatossá kontinensünk időjárását. Felhőzetükből többfelé esik az eső.
  • Európa nagy részén enyhe, tavaszi az idő, ugyanakkor a Skandináv-félszigetet sarkvidéki, zord hideg levegő tölti ki. Ez a hideg légtömeg a folytatásban dél felé indul meg.

Nyitókép: MTI/Varga György

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...