Kövesse Facebook oldalunkat!

A menedzser 2015 óta az UNION Igazgatóságának tagja, 2020-ban nevezték ki a Társaság elnök-vezérigazgatójává.

Azt gondolom, hogy 2020 óta nagy utat tettünk meg a profitábilis növekedés irányába, megbirkóztunk a koronavírus járvánnyal és a mostani kihívásokkal teli gazdasági környezettel is. Jelentős eredményeket értünk el az automatizáció, a folyamataink egyszerűsítése, hatékonyabbá tétele terén, ill. tovább erősítettük piacvezető pozíciónkat az egészségbiztosítási szegmensben. Az előzetes adatok alapján a 2022. évi céljainkat is teljesítettük, ill. 2022-ben megszereztük az 5. piaci helyet is. Döntésem hátterében az áll, hogy az üzleti sikerek után most a magánéletemre, a családomra szeretnék koncentrálni.

– mondta Almássy Gabriella.

Lemondását a Vienna Insurance Group tudomásul vette, utódlásáról legkésőbb júniusig döntés születik.

Nyitókép: Union

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...