Kövesse Facebook oldalunkat!

Gyengült a forint szerda reggelre a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon az előző esti jegyzéséhez képest.

Az eurót szerda reggel 413,77 forinton jegyezték a kedd esti 413,03 forint után. A dollár jegyzése 420,28 forintra emelkedett 418,40 forintról, a svájci franké pedig 422,35 forintra 419,57 forintról.

Szerda reggeli jegyzésén a forint 0,9 százalékkal áll erősebben a hétfői kezdésnél az euróval, 2,1 százalékkal erősebben a dollárral és 1,1 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Nyitókép: Unsplash

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...