Kövesse Facebook oldalunkat!

Szerdán is változó mennyiségű és vastagságú felhőtömbök lesznek felettünk, időszakosan jobban is összeállhatnak a felhők, emellett általában több órára kisüt a nap. Éjszaka összességében csökken a felhőzet, de helyenként maradhatnak felhősebb körzetek.

A szélvédett részeken pára- és ködfoltok is képződhetnek. Kedden több helyen – nagyobb számban nyugaton, illetve a Tisza vonala mentén lévő összeáramlás mentén – alakulhatnak ki záporok, zivatarok.

Szerdán elsősorban a Dunától keletre lehetnek elszórt jelleggel záporok, zivatarok, máshol csak elvétve lehet csapadék. Az északi, északnyugati szél élénk, főleg a szélcsatornában erős lesz, de zivatarok menetén is lehet átmeneti szélerősödés.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 2 és 8 fok között valószínű. A derült, szélvédett részeken lesz a leghidegebb, a fagyzugokban pedig fagypont köré is csökkenhet a hőmérséklet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 13 és 18 fok között alakul.

Nyitókép: Unsplash.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...