Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjszaka északnyugat felől hidegfront érkezik, amely az ország nagyobb részére hoz számottevő mennyiségű csapadékot. Késő estétől erősen megnövekszik a felhőzet, és több hullámban számíthatunk záporra, zivatarra, majd egyre inkább esőre. A zivatarokat intenzív csapadék, illetve jégeső is kísérheti.

Szombaton a késő délutáni, esti órákra a csapadéktevékenység a keleti országrészre szorul vissza, a Dunántúl nagy részén pedig felszakad a felhőzet, és legfeljebb elvétve lehet kisebb zápor, esetleg zivatar.

A szél pénteken csak zivatarok környezetében erősödhet meg. Késő estétől egyre nagyobb területen északnyugatira fordul a szél, megélénkül, helyenként meg is erősödik, de zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 22 fok között várható.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton jobbára 23 és 33 fok között alakul, kelet felé haladva mérhetjük a magasabb értékeket. A keleti határvidéken 34, 35 fok sem zárható ki.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...