Kövesse Facebook oldalunkat!

Délután gomolyfelhős, napos idő várható, inkább már csak a déli megyékben fordulhat elő zápor, zivatar. Éjszaka a gomolyfelhők összeesnek, majd fátyolfelhők sodródnak fölénk. Az éjszaka első felében még előfordulhat egy-egy zápor, utána csapadék nem valószínű.

Szerdán a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható, csapadék nélkül. Kedd délután az északi, északkeleti, szerdán a nyugati, délnyugati szél élénkül meg.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 14 fok között alakul, a homokhátságokon, az északi völgyekben ennél hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 24 és 29 fok között alakul.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...