Kövesse Facebook oldalunkat!

Szerdán erőteljesebb gomolyfelhő-képződés és fátyolfelhők mellett több-kevesebb napsütésre mindenütt számíthatunk, délelőttől a Dél-Dunántúlon is szakadozik, gomolyosodik a felhőzet.

Szerdán az Alföldön már csak kevés helyen lehet futó zápor. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, viszont már megélénkülhet az északnyugati szél.

  • A legalacsonyabb hőmérséklet általában -2 és +4 fok között valószínű, de a kevésbé felhős, szélcsendes fagyzugokban ennél hidegebb lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 13 és 17 fok között alakul.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...