Kövesse Facebook oldalunkat!

Estétől észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, de ezzel egyidejűleg csapadékra átmenetileg egyre kevesebb helyen számíthatunk. Éjjel főleg a középső országrészben lehet néhol zápor, hódarazápor, a hegyekben hózápor.

Kedden a nap első felében alapvetően sok felhő lesz felettünk, majd egyre inkább szakadozni, gomolyosodni kezd a felhőzet, azonban főleg a keleti, északkeleti megyékben mindvégig vékonyabb, szakadozottabb lehet a felhőtakaró.

Szórványosan, a mainál nagyobb számban várható zápor, hódarazápor, néhol zivatar. A hegyekben továbbra is kialakulhatnak hózáporok.

Az északi, északkeleti szél estétől mérséklődik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, a kevésbé felhős keleti, északkeleti tájakon lehet gyenge fagy nagyobb területen. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 6 és 13 fok között várható.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...