Kövesse Facebook oldalunkat!

Túlnyomóan napos idő várható számottevő csapadék nélkül, de az északi, északkeleti régiókban gomolyfelhők zavarhatják a napsütést. Kora estétől délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, melyből az éjszaka második felében a déli és északnyugati területeken eső, zápor alakulhat ki.

Csütörtök napközben nyugat felől szakadozni kezd a felhőzet, a Tiszántúl kivételével többórás napsütés várható, majd késő délutántól ismét megnövekszik a felhőzet.

Napközben eső, zápor a legnagyobb valószínűséggel a déli és keleti területeken fordulhat elő, az Északi-középhegység nyugati részén némi eséllyel zivatar is lehet. Szerdán veszít erejéből a légmozgás, majd hajnaltól a déli, délnyugati szél, mely a Dunántúlon átmenetileg északnyugatira fordul, élénk, helyenként erős lesz.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 7 fok között várható, délkeleten azonban pár fokkal enyhébb, a fagyzugos helyeken pedig hűvösebb lehet az idő.
  • Csütörtökön a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 17 és 21 fok között alakul, de a tartósabban felhős keleti részeken több fokkal hidegebb lesz.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...