Kövesse Facebook oldalunkat!

A Magyar Nemzeti Bank 5,85 százalékon, a múlt heti 75 bázispont után újabb 50 bázisponttal magasabb kamattal hirdette meg egyhetes betéti tenderét csütörtökön.

A monetáris tanács keddi nem kamatdöntő ülésén 100 bázisponttal, 5,40 százalékról 6,40 százalékra emelte az egynapos és az egyhetes fedezett hitel kamatát, azaz felemelte a kamatfolyosó plafonját, miközben 3,40 százalékon hagyta a jegybanki alapkamatot.

A testület a bejelentésben kulcsfontosságúnak nevezte a rendelkezésre álló monetáris politikai mozgástér bővítését és megnyitotta a lehetőséget az egyhetes betéti kamat további emelése előtt, miután a múlt heti tenderét 75 bázispontos emeléssel 5,35 százalékon hirdette meg.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...