Kövesse Facebook oldalunkat!

A szerda esti, késő esti órákban az ország nyugati kétharmadán átmenetileg kevesebb és vékonyabb lesz a felhőzet, míg a keleti területeken továbbra is borult marad az idő. Éjszaka az összefüggőbb felhőzet nyugatabbra húzódik, mögötte északkelet felől kiderül az ég.

Eleinte még inkább a Tisza tágabb környezetében várható néhol záporeső, estétől egyre inkább hózápor, kisebb havazás, majd az ország középső harmadára terjed át a csapadék.

Csütörtökön a nap első felében a Dunántúlon még sok lesz a felhő, néhol kialakulhat kisebb hózápor, zápor, majd ott is csökken a felhőzet, és általában napos, északkeleten, keleten gyengén gomolyfelhős idő várható. Napközben az északkeleti szelet sokfelé élénk, az Alföldön erős lökések kísérhetik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és -1 fok között alakul, de északkeleten a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 1 és 7 fok között változik.

Nyitókép: MTI / Illusztráció.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...