Kövesse Facebook oldalunkat!

A nyugati megyék kivételével erősen felhős vagy borult lesz az ég, és szórványosan az ország középső harmadában alakulhat ki eső, zápor. A Tiszántúlon is befelhősödik, miközben nyugat felől már csökken, szakadozik a felhőzet, hajnalra a Dunántúlon nagyrészt kiderül az ég. A csapadéktevékenység a Dunától keletre, hajnalban a Tiszántúlra tevődik át, így ott alakulhat ki eső, zápor.

Kedden a nap első felében keleten is csökken a felhőzet, több órára kisüt a nap, de az Északi-középhegység térségében tartósan borult maradhat az idő. Délután nyugat felől frontális felhőzet érkezik, amelyből a Dunántúlon már többfelé várható eső, zápor. A légmozgás estére veszít erejéből, kedden főleg a délkeleti megyékben élénkülhet meg a délies szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 10 és 15 fok között várható, de a tartósan felhős északkeleti részeken hidegebb is lehet.

Nyitókép: MTI / Archív.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...