Kövesse Facebook oldalunkat!

A Generali Csoport többségi részvényessé vált indiai biztosítási vegyesvállalataiban, mind az életbiztosítási, mind pedig a nem-életbiztosítási (P&C) szegmensben.

A megegyezések a Generali számára jelentős piaci lehetőséget jelentenek, ugyanis India Ázsia egyik leggyorsabban növekvő gazdasága: a biztosítási piac mérete körülbelül 21 milliárd euró értékű (2021 március), az éves növekedési ráta pedig várhatóan kétszámjegyű. Az ország magas reál-GDP növekedésének, alacsony biztosítási penetrációjának, valamint a magánfogyasztásnak és a rendelkezésre álló jövedelmeknek köszönhetően egyedülállóan vonzó.

KORÁBBAN ÍRTUK

Állami gondozottból lett sikeres biztosítási tanácsadó

Szívós és eltökélt férfi, aki kitartó munkájával a semmiből építette fel magát, határozottságával, egyszerű és célratörő gondolkodásával azonnal rokonszenvet kelt az emberekben.

Kisállatok home office-ban: Nem árt, ha rájuk is kötünk biztosítást

Ha jobban belegondolunk, akkor magunk is rájöhetünk, hogy házi kedvenceink mindig is home officeban voltak, jelen helyeztben viszont mi vagyunk a „betolakodók”: a gazdik egyik napról a másikra, váratlanul otthon maradtak.

A Generali a nem-életbiztosítási (P&C) üzletágban megvásárolja a Future Enterprises Limited-től a Future Generali India Insurance (FGII) részvényeinek 25%-át, hozzávetőlegesen 145 millió euró értékben.

Az életbiztosítási üzletágban pedig az Industrial Investment Trust Limited (IITL) által birtokolt teljes, körülbelül 16%-os részesedést szerezte meg a Future Generali India Life-ban (FGIL), hozzávetőlegesen 26 millió euró ellenében.

A tranzakciók teljes mértékben összhangban vannak a Generali Csoport „Élethosszig tartó partnerség 24: a növekedés motorja” stratégiájával, melynek célja a Generali pozíciójának megszilárdítása a gyorsan növekvő piacokon, valamint a csoport a nyereséges növekedés érdekében történő elkötelezettségének megerősítése, az ügyfelek számára történő értékteremtés mellett.

KORÁBBAN ÍRTUK

Ennyi: Ha megéljük a nyugdíjas kort, a túlélés kockázatát is kezelni kell

A Biztosító Magazin vendége Kali József, személyes pénzügyi tanácsadó volt, akivel a lehetséges megoldásokról beszélgettünk.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...