Kövesse Facebook oldalunkat!

Díjazásban részesült a Generali az ENSZ 2030-ig tartó időszakra vonatkozó fenntartható fejlődési iránymutatásában megfogalmazott célok elérése érdekében tett erőfeszítéseiért.

A Fenntartható Növekedésért Fődíjat az olasz Assosef (Európai Fenntarthatósági és Pénzügyi Szolgáltatások Szövetsége) szervezete adta át éves rendezvényén, melyen olasz bankok, biztosítók és pénzintézetek fenntartható fejlődési célok elérése érdekében tett erőfeszítéseit ismerik el.

Részletes kiértékelést követően az olasz piacszabályozó hatóság, az Assosef Tudományos Bizottsága a Generalinak ítélte oda a díjat.

Értékelésükben kiemelték, hogy a Generali sikeresen felismerte azokat a meghatározó trendeket, melyekre fókuszálva a Csoport megfogalmazta stratégiai kezdeményezéseit, kiemelt hangsúlyt fektetve az éghajlatváltozásra, a népességelöregedésre, a járványokra és a szélsőséges eseményekre.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...