Kövesse Facebook oldalunkat!

Többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, de délután lehet átmeneti felhőzet-csökkenés is. Az ország déli felén elszórtan várható eső, zápor, a keleti határ mentén havazás, majd ez a csapadékrendszer elhagyja dél felé hazánkat.

Ezzel együtt észak felől egyre több helyen lehet számítani havas esőre, havazásra, néhol zivatar is kialakulhat. Késő estétől csökken a felhőzet, felhőátvonulások várhatók, amelyek mellett péntek napközben több órára kisüt a nap. Ekkor szórványosan fordulhatnak elő hózáporok. A délnyugati szél mindenütt nyugatira, északnyugatira fordul, megerősödik, az Észak-Dunántúlon és a főváros tágabb térségében olykor viharossá fokozódik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -3 fok között, a szélvédett, fagyzugos részeken -10 fok alatt alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken -1 és +4 fok között várható.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...